ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (I.P.A.) ΞΑΝΘΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Ξάνθη 18-02-2017     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ: I.P.A. ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ: ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΗΛΙΑ (για την πολύτιμη και ανιδιοτελή πολύπλευρη προσφορά του και στα δύο Σωματεία)
Επιτυχημένος ο 1ος αποκριάτικος χορός της ΙΡΑ Ξάνθης και της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών.
Την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 διάλεξαν ως ημέρα και πραγματοποίησαν τον πρώτο κοινό αποκριάτικο χορό τους η Τοπική Διοίκηση Ξάνθης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών σε εγκάρδιο κλίμα στο κέντρο διασκέδασης «ΝΕΡΑΙΔΑ» αποδεικνύοντας τις καλές σχέσεις και την άψογη συνεργασία των δύο σωματείων.
Η εορταστική εκδήλωση περιλάμβανε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Σεβασμιότατο μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα και την βράβευση (με έπαινο, συμβολικό χρηματικό ποσό, φωτογραφική μηχανή προσφορά της WIND Ξάνθης) των παιδιών που πέτυχαν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ το έτος 2016 και ήταν: από την Ένωση Αποστράτων ο ΜΑΡΤΣΑΣ Ιωάννης / Δημήτριος και η ΣΥΝΑΝΙΔΟΥ Αικατερίνη -Μαρίνα (Μηχανικών Περιβάλλοντος Δημοκρίτειου Παν. Θράκης/ (Ξάνθη), η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Παναγιώτα (Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Πανεπιστήμιο Μακεδονία), ο ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ Χαράλαμπος (Μαθηματικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), η ΚΟΤΟΓΛΟΥ Αθηνά (Κοινωνικής Δ/σης και Πολιτικ. Επιστήμης Δημοκρίτειου Πανεπ. Θράκης (Κομοτηνή), ο ΣΑΡΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Δημήτριος (Διοίκησης Επιχειρήσεων / ΤΕΙ Καβάλα) και από την ΙΡΑ ο ΓΚΙΚΑΣ Δημήτριος (Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Τ.Ε.Ι. Σερρών), η ΔΟΥΜΠΑ Νίκη (Σ.Σ.Α.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ) και ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κυριάκος (Σχολή Υπαξ/κων Ναυτικών Δοκίμων).
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Δ.Α. Ξάνθης κ. Ιωάννης Καραμανλής, οι πρόεδροι των Συνδέσμων Αποστράτων Καβάλας και Ροδόπης κ.κ. Κιοσές Ηλίας και Κυριαζίδης Αργύρης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ε.Α. Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας Βασιλάκης και την I.P.A. Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, σύσσωμα τα Διοικητικά συμβούλια με επικεφαλής τους προέδρους Χρήστο Ιωαννίδη και Θεοφάνη Καραμπιπέρη.
Επίσης υπήρχαν τρεις ειδικές βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες, για δύο μέλη της Ένωσης Αποστράτων τα οποία αποχώρησαν από το Δ.Σ. μετά από παρουσία 15 ετών και ήταν ο Γιάννης Δαλακάκης την απονομή έκανε ο Ηλίας Βασιλάκης, ο Χρήστος Μπόζης την απονομή έκανε ο α΄ αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Γεώργιος Ανδρέου και για τον Ηλία Βασιλάκη για την πολύτιμη και ανιδιοτελή πολύπλευρη προσφορά του και στα δύο Σωματεία την απονομή έκανε η Ταμίας της ΙΡΑ Μαγδαληνή Αράπ. Η τελευταία ήταν και η τυχερή της βασιλόπιτας παραλαμβάνοντας από τον πρόεδρο των Αποστράτων την εικόνα του Αποστόλου Παύλου (προστάτη της ΙΡΑ) και ένα στυλό parker.
Η προσέλευση συναδέλφων και φίλων ήταν πέρα για πέρα ικανοποιητική αφού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Δ.Σ. για χορό και διασκέδαση 180 άτομα. Το κέφι κράτησε έως τις πρώτες πρωινές ώρες!!
Πολλές ευχαριστίες απευθύνουν τα δύο Διοικητικά Συμβούλια, στους προέδρους και εκπροσώπους των τεσσάρων σωματείων που έδωσαν το παρόν στον αποκριάτικο χορό μας και τους χορηγούς των δώρων αφού υπήρξε λαχειοφόρος αγορά με τον αριθμό όμως της πρόσκλησης χωρίς να πωληθούν άλλοι λαχνοί μέσα στην αίθουσα: Συνεταιρισμό Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, καταστήματα WINDΞάνθης, το τουριστικό γραφείο ΤΟΝΙΑΣ TRAVEL με το οποίο διοργανώνουμε τις εκδρομές μας, το καφέ εστιατόριο ΞΑΝΘΙΠΠΗ, την ταβέρνα το ΠΕΡΑΣΜΑ, τον συνάδελφό μας Νίκο Φυτόπουλο και την κα Φωτούλα Θεοδωρίδου, για τις προσφορές τους στο τέλος της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς.
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΩΣΕΩΝ
Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Πρόεδρος
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος                                               ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης