joomla statistics
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 15-06-2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες.
2021Αξιότιμοι Σύνεδροι Ενώσεων και Συνδέσμων Αποστράτων.
Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το Διοικητικό Συμβούλιο στις επερχόμενες εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α ) που θα γίνουν στις 3-4 Ιουλίου στην Αθήνα.
Η υποψηφιότητά μου, είναι ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, το οποίο Σωματείο αριθμεί σήμερα 1.400 ενεργά Μέλη και η απόφαση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και με χαρά την αποδέχτηκα.
Διατελώντας επί 3 θητείες πρόεδρος στο 2ο μεγαλύτερο Σωματείο των εν ενεργεία Αστυνομικών της χώρας (2000-2007) δώσαμε εξαιρετικές μάχες για να διασφαλίσουμε τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Σήμερα από την θέση του Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ διεκδικώ εκ νέου την εμπιστοσύνη σας, να δώσω όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να διεκδικήσουμε μια αξιοπρεπή διαβίωση για εμάς και τις οικογένειές μας.
Έχω την θέληση και τη δύναμη να αγωνιστώ για τα δίκαια αιτήματα μας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος
Σήμερα 24-04-2021, ο Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος, μετέβη στο Παιδικό Χωριό SOSΠλαγιαρίου Θεσσαλονίκης και εκ μέρους και του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και της I.P.A. Θεσσαλονίκης, παρέδωσε την Λαμπάδα και Δώρα στον μικρό Αλέξανδρο που βάφτισε πριν 6 χρόνια η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καθώς και δώρα στα υπόλοιπα παιδιά του SOS, και εντολή δωρεάς για 15 κατσίκια, για την ημέρα της Λαμπρής, μαζί με τις ευχές όλων για καλή Ανάσταση.
Η επίσκεψη λόγω των μέτρων της πανδημίας, έγινε με όλα τα μέτρα προστασίας και με μοναδικό εκπρόσωπο όλων των ανωτέρω τον κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο.
sos2021
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 24-04-2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Αγαπητοί συνάδελφοι.
Διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες πολλά Δικηγορικά γραφεία διαφημίζουν διεκδικήσεις πολλών χιλιάδων ευρώ !! για προσφυγή με ομαδικές αγωγές και ζητούν από 50 έως 250 ευρώ ανά άτομο και ποσοστό εφόσον κερδηθούν οι αγωγές !
Σαφώς είναι δικαίωμα του κάθε συναδέλφου να αποδεχτεί αυτές τις προσκλήσεις των Δικηγορικών γραφείων.
Υποχρέωσή μας, όμως, ως Σωματείο είναι να εφιστήσουμε την προσοχή όλων όσων εμπιστευτούν τα ανωτέρω Δικηγορικά γραφεία για τους ευνόητους κινδύνους.
Το Σωματείο μας, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) και τους νομικούς μας συμβούλους εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή των θέμα των αγωγών που αφορά την Εισφορά Αλληλεγγύης και θα ενημερωθείτε μόλις έχουμε τις τελικές προτάσεις.
Για το θέμα των παρανόμως κρατηθέντων από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού από το 2016 και εντεύθεν, έχει αποφασιστεί αρχικά να γίνουν Αιτήσεις προς το ΜΤΣ και αμέσως μετά τις 10 Μαϊου 2021 θα κληθείτε τηλεφωνικά, τμηματικά και με όλα τα μέτρα για την πανδημία να προσέλθετε στα γραφεία μας, προσκομίζοντας και τα έγγραφα τα οποία θα σας υποδείξουμε, ώστε να καταθέσετε τις Αιτήσεις σας και το Σωματείο θα τις καταθέσει συνολικά στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού.
Μέχρι τότε, σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γ.                            ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γ.
6975905000                                     6936592000
κατάλογος
Αγαπητοί συνάδελφοι.
Σας παραθέτουμε παρακάτω την σχετική ενημέρωσή μας από την ομοσπονδία μας (ΠΟΑΣΑ) και την σχετική ανακοίνωση του ΜΤΣ προς τους μερισματούχους του ταμείου.
 
Κύριε Πρόεδρε ,
Σας διαβιβάζουμε σχετική ανακοίνωση που μας απεστάλη και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Μ.Τ.Σ. σχετικά με τις υποβληθείσες αιτήσεις, η οποία ανακοίνωση , αποτελεί απάντηση στις σχετικές αιτήσεις των μελών.
Έχει γίνει σχετική ανάρτηση και στην ιστοσελίδα μας . Θα υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση – ενημέρωση από την Ομοσπονδία επί του θέματος αυτού.
Ο
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς
Αντιστράτηγος ε .α. ΕΛ.ΑΣ.
 
Μ Τ Σ    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημέρωση Μερισματούχων του ΜΤΣ επί Κρατήσεων στα Μερίσματα που εφαρμόζονται από 01-01-2013, με βάση διατάξεις του ν.4093/2012
2021, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 12
1. Με αφορμή το γεγονός ότι το ΜΤΣ γίνεται δέκτης χιλιάδων αιτημάτων για παύση και επιστροφή κρατήσεων επί των μερισμάτων, σας ενημερώνουμε τα εξής:
α. Οι ανωτέρω μειώσεις εφαρμόζονται από 01-01-2013 και ενεργούνται από την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. κατ΄ εφαρμογή, των διατάξεων, του ν. 4093/2012, όπως ισχύει σήμερα.
β. Το ΔΣ/ΜΤΣ με το υπ΄ αριθμ. 14/01/23-06-2020 Πρακτικό του εισηγήθηκε την ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την κατάργηση της προβλεπόμενης από το ν. 4093/2012 κράτησης υπέρ ΜΤΣ, από 01-01-2021.
2. Η παρούσα ανακοίνωση υπέχει θέση απάντησης για όλες τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν στο Ταμείο μας, για το παραπάνω θέμα.
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ/ΜΤΣ
Αντιστράτηγος ε.α. Α. Μυτιληνάκης
Η Ένωση Αστυνομικών εν Αποστρατεία Ν. Θεσσαλονίκης, εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες και Φιλέλληνες.
1821 600
 
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη: 21-03-2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΘΕΜΑ: Κράτηση-Μείωση του Ν.4093/12 στο Μ.Τ.Σ.
Αγαπητοί συνάδελφοι.
Με τον Ν.4093/12 το Μ.Τ.Σ. προέβη σε μείωση – κράτηση από το μηνιαίο μέρισμα κάθε συνταξιούχου.
Με τον Ν. 4387/13-5-2016 η κράτηση αυτή έπαυσε για τους συναδέλφους που βγήκαν στην σύνταξη μετά την 13-05-2016, ενώ συνεχίζεται μέχρι σήμερα για τους παλαιότερους συνταξιούχους.
Η Ομοσπονδία μας, προέβη σε σειρά εκδηλώσεων – διαμαρτυριών στην Διοίκηση του Μ.Τ.Σ., ώστε να αρθεί αυτή η αδικία και τα παρακρατηθέντα από 13-05-2016 να επιστραφούν στους μερισματούχους και να καταργηθεί αυτή η κράτηση.
Μέχρι σήμερα δεν έχουμε σαφή πρόθεση διόρθωσης από το Μ.Τ.Σ.
Το θέμα παρακολουθείται από το Σωματείο μας και εφόσον μέχρι το Πάσχα δεν έχει αρθεί η αδικία, θα ενημερωθείτε όλοι, ώστε να προβούμε σε ατομικές ή ομαδικές αιτήσεις προς το Μ.Τ.Σ.
Το θέμα αφορά και τις χήρες και ορφανά.
Επαναλαμβάνουμε ότι θα ενημερωθείτε από εμάς, ώστε εφόσον χρειαστεί να προσέλθετε στα γραφεία μας, προσκομίζοντας και τα δικαιολογητικά που θα σας γνωστοποιήσουμε.
Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γ. Γραμματέας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γ.                                                            ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γ.
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Θεσσαλονίκη 10-03-2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Παρακολουθήσαμε με θλίψη τα αιματηρά επεισόδια χθες στην Ν. Σμύρνη, που είχαν ως επακόλουθο την άνανδρη και δολοφονική επίθεση σε βάρος συναδέλφου που επέβαινε σε δίκυκλο από δεκάδες άθλιους.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση του συναδέλφου, καθώς και των λοιπών τραυματισμένων Αστυνομικών.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση του Σωματείου μας, στους εν ενεργεία συναδέλφους και αιτούμαστε από την Φυσική και Πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, την περαιτέρω θωράκιση των υπηρετούντων στην Αστυνομία με εξοπλισμό, αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικινδύνου, και αναβάθμιση των Σχολών εκπαίδευσης.
Ο Πρόεδρος                                             Ο Γ. Γραμματέας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γ.                                    ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γ.

1 1444500851

Επαναπροσδιορισμός του εφάπαξ βοηθήματος για τους μετόχους των Τομέων Πρόνοιας του ΤΕΑΠΑΣΑ, που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση με το Ταμείο πριν την 28-12-2018, μετά την καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (Ν.4575/2018).

Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2019
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Με την υπ’ αριθμ. 13.8 από 4-4-2019 Απόφαση του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. (Α.Δ.Α.: Ω2ΨΜΟΡΡΞ-ΥΟΧ), μετά την καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (βάσει των διατάξεων του αρ. 10 του Ν.4575/2018), αποφασίστηκε ο επαναπροσδιορισμός του εφάπαξ βοηθήματος να γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35, παρ. 9 του ν.4387/2016 για το σύνολο των ασφαλισμένων που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση με το Ταμείο πριν την 28-12-2018.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Ο συγκεκριμένος επαναπροσδιορισμός αφορά τέως μετόχους που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση από την 01-08-2012 έως και την 28-12-2018 και έχουν λάβει το εφάπαξ από τον Τομέα που ήταν ασφαλισμένοι (Τ.Π.ΑΣ., Τ.Π.Υ.A.Π. και Τ.Π.Υ.Π.Σ.).

O χρόνος παραγραφής του δικαιώματος να υποβάλουν αίτηση οι τέως μέτοχοι ανέρχεται σε 5 έτη, δηλαδή μέχρι 31-12-2024
Για όσους τέως μετόχους έχουν διακόψει τη μετοχική τους σχέση με τους Τομείς Πρόνοιας του Ταμείου πριν την 28-12-2018 και έχουν λάβει το εφάπαξ βοήθημα, προκειμένου να επαναπροσδιοριστεί το ποσό του εφάπαξ που τους αναλογεί, θα πρέπει να υποβάλλουν απαραίτητα σχετική αίτηση
Τα υποδείγματα αιτήσεων ανά τομέα Πρόνοιας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. είναι τα ακόλουθα:
Αίτηση για τον τομέα ΤΠΑΣ [Αστυνομία – τ. Χωροφυλακή]
Αίτηση για τον τομέα ΤΠΥΑΠ [Αστυνομία – τ. Αστυνομία Πόλεων]
Αίτηση για τον τομέα ΤΠΥΠΣ [Πυροσβεστική - Υπόδειγμα 6Ω-2, 6Ω-3, 6Ω-4]
Πατήστε εδώ για περισσότερα
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών, τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, προσφέρει στους συναδέλφους μια εκπληκτική προσφορά προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, για περισσότερο internet, σε απίστευτες τιμές.
Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας σε Αθήνα – Λ. Κατσώνη 60 τηλ. 210-6411300 και Θεσσαλονίκης – Προμηθέως 1 τηλ. 2310-535538 και αποκτήστε νέες συνδέσεις ή φέρτε το νούμερό σας (φορητότητα) και ταυτόχρονα να παραλάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ (κάρτα προνομίων) του Συνεταιρισμού για
να έχετε ειδικές τιμές σε πλήθος επιχειρήσεων σε όλη την χώρα.
Δείτε όλες τις προσφορές στο: www.synetairismos.gr
VODAFONE 2021 600
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Με μεγάλη χαρά, στις 11-12-2020 υποδεχθήκαμε στα νέα γραφεία του Συνεταιρισμού στην Αθήνα, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Δ/ντής των καταστημάτων «δίκτυο» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.
Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο φιλικό κλίμα και αναδείχθηκε ότι από κοινού, θα εργαστούμε με σκοπό το όφελος όλων των συνταξιούχων. Μετά τις γιορτές δεσμευτήκαμε να επισκεφτούμε τα νέα γραφεία της ΠΟΑΣΑ.
Ο κ. Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ, παρέλαβε την κάρτα Μέλους του Συνεταιρισμού και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ως Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ υποστηρίζω ένθερμα προσπάθειες όπως του Πανελληνίου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, προσπάθειες που έχουν να κάνουν με την βοήθεια των Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς τους.
Στην σημερινή συνάντησή μου, με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία διαπιστώθηκε ταύτιση των απόψεών μας, με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των συναδέλφων μας.
Καλή συνέχεια στο έργο σας.»
XRISVASMAX 750

koritsi02 600

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 05-12-2020
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕ
Με αφορμή διάφορες ερωτήσεις Μελών μας, σχετικά με τα αναδρομικά που λάβαμε, και προβλήματα που τυχόν δημιούργησε η χορήγηση αυτών, σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας (ΠΟΑΣΑ), αποφάσισε στο τελευταίο Δ.Σ. της 11 και 12-11-2020 ομόφωνα τα ακόλουθα .
1.       Να συμμετάσχει σε  έγγραφη εξώδικη διαμαρτυρία προς τον κ. Υπουργό ΒΡΟΥΤΣΗ  μαζί με της ΕΑΑΣ και την  ΕΑΑΑ  προκειμένου να του γνωρίσουμε την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων  που κατέθεσε ο ίδιος και έγιναν Νόμος του κράτους καθώς και την μερική ικανοποίηση των αιτημάτων μας .
2.       Να αναθέσει στον νομικό της σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας Νικήτα ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ την κατάθεση ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ στο Σ.τ.Ε. κατά της ΚΥΑ του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών και Εργασίας , η οποία θα συζητηθεί στις 15-1-2021 , και στην οποία δίκη έχουν προσφύγει και άλλες συνταξιουχικές Οργανώσεις του ευρύτερου Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα .
Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ κατατέθηκε την  30-11-2020 και είναι η πρώτη φορά  που η Ομοσπονδία μας καταθέτει τέτοια αίτηση, ως η μόνη  αντιπροσωπευτική Ομοσπονδία όλων των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας  (Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού  και Λιμενικού Σώματος) . Η κατατεθείσα ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ αφορά   το σύνολο των μειώσεων του Ν.4093/2012 (μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη,  δώρα και  επιδόματα).
Οτιδήποτε άλλο προκύψει  και έχει σχέση  με τα αναδρομικά θα ενημερωθείτε άμεσα με ανακοίνωση .
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γ. Γραμματέας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γ.                            ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γ.
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 27-11-2020
ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2021
Ενημερώνουμε όλα τα Μέλη μας, ότι από την Επικουρική Σύνταξη μηνός Δεκεμβρίου 2020, κρατήθηκε η ετήσια συνδρομή έτους 2021 για το Σωματείο, ποσού 20 €
Λόγω πανδημίας, τα γραφεία παραμένουν κλειστά, μέχρι νέας Κυβερνητικής απόφασης και για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα τα Μέλη μας, να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο τηλ. 6975905000 και τον Γ. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο τηλ. 6936592000
Εφαρμόστε τα μέτρα για τον COVID.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Γίνεται γνωστό σε όλους ότι τις προσφορές του Συνεταιρισμού, μπορείτε πλέον να τις βλέπετε στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού www.synetairismos.gr
Σε λίγες ημέρες, θα σας ανακοινώσουμε και τα νέα γραφεία μας στην Αθήνα.
Την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ η οποία διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα γραφεία μας ή από τις Ενώσεις Αστυνομικών IPA και Αποστράτων όλων των νομών της χώρας. Για τον σκοπό αυτό έχουμε προμηθεύσει με κάρτες όσα Σωματεία μας ζήτησαν.
Επίσης ζητήσαμε, να μας στείλουν προσφορές από όλους τους νομούς.
Είναι μια καινοτόμος προσφορά στις οικογένειες των συναδέλφων, η οποία θα πετύχει εφόσον όλοι την στηρίξουμε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους IPA των Νομών που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν και μας έστειλαν προσφορές τις οποίες έχουμε δημοσιεύσει στο www.synetairismos.gr
IPA Σάμου, IPA Ξάνθης, IPA Σερρών, IPA Ηρακλείου, IPA Θεσσαλονίκης, IPA Τρικάλων, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Θεσσαλονίκης, την ΠΟΑΣΑ, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Φθιώτιδας, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης, τον Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ", την επιχείρηση "δίκτυο" και όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Συνεταιρισμού.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους αρωγούς. Σας ευχαριστούμε.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Πρόεδρος
113

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03-11-2020
Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας, ότι λόγω των νέων μέτρων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID τα γραφεία της Ένωσης θα είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.
Για οτιδήποτε σοβαρό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο τηλ. 6975905000 και τον Γ. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο τηλ. 6936592000
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
karta synast01
Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να κάνουμε γνωστό ότι οι πρώτες 10.000 ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ του Συνεταιρισμού, παρελήφθησαν και από αύριο 01-10-2020 θα αρχίσει η διανομή τους, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους συναδέλφους εν ενεργεία και εν αποστρατεία, από τα Κεντρικά μας γραφεία στην Θεσσαλονίκη – Προμηθέως 1.
Για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του Συνεταιρισμού 2310-553538 ώρες 09.00-17.00.
Από αύριο 01-10-2020, θα αρχίσει η δημοσίευση των επιχειρήσεων (όλης της χώρας), όπου η κάρτα θα γίνεται αποδεκτή, με ειδικές εκπτώσεις για τους φέροντες την κάρτα συναδέλφους ή τα μέλη των οικογενειών τους.
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
vasilakis2Με την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ και την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, κατέστη απολύτως σαφές, ότι η απόφαση αυτή ΔΕΝ μας αφορά και θα πρέπει να περιμένουμε να βγει απόφαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο το οποίο είναι αρμόδιο για τους συνταξιούχους του Δημοσίου.
Τώρα, εάν λάβουμε υπόψη ότι έχει προβλεφθεί, σύμφωνα με δήλωση του Πρωθυπουργού για όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου ποσό 500.000 ευρώ για αναδρομικά, τότε μιλάμε για ψίχουλα (περίπου 500 ευρώ κατά μέσο όρο).
Όσοι όμως προσέφυγαν δικαστικά, θα περιμένουν τις δικαστικές αποφάσεις, όπου τα ποσά θα είναι κατ΄εκτίμηση περίπου στα 3.000 ευρώ κατά μέσο όρο.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος
BASILAKHS neo Όσοι συνάδελφοι το έτος 2019, έλαβαν αναδρομικά που αφορούν το έτος 1998 (απόφαση 1168/2014 ΣΤΕ) και δεν έλαβαν βεβαίωση, ώστε να μπορούν να καταθέσουν συμπληρωματική δήλωση για το έτος 1998, να επικοινωνήσουν με το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας / Διεύθυνση Οικονομικών - Τμήμα Δαπανών με την αρμόδια κ. ΝΟΜΙΚΟΥ Ειρήνη τηλ. 2106925917 από την οποία θα ζητήσουν να τους στείλει την βεβαίωση με e-mail.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣΘεσσαλονίκη 23-06-2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α. θα διεξαχθεί στις 21-22-23 Σεπτεμβρίου 2020.
Το Συνέδριο θα εκλέξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η Ένωσή μας, μετά και από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα συμμετέχει στο Συνέδριο με 5 εκπροσώπους της και με υποψήφιο για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο.
Καλούμε, όλους τους εκπροσώπους των νομών της χώρας, οι οποίοι θα ψηφίσουν στο Συνέδριο, να δώσουν ψήφο στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο, ο οποίος εφόσον εκλεγεί, θα προσφέρει δυναμική ώθηση στις διεκδικήσεις μας, όπως το έχει πράξει επί 3 θητείες ως Πρόεδρος του εν ενεργεία Σωματείου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και όπως το πράττει από την θέση σήμερα του Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Ψηφίζουμε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο, γιατί είναι αυτός που δεν βρίσκει κλειστές πόρτες, γιατί είναι αυτός που θα τον βρίσκουν όταν τον χρειαστούν τα άλλα Σωματεία Αποστράτων, γιατί είναι αυτός που γνωρίζει όσο λίγοι από Συνδικαλισμό και διεκδικήσεις.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Για το Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο Γεν. Γραμματέας
ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος
ΣΤΙΣ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Κλειστά θα παραμείνουν για όλο τον μήνα Μάϊο τα γραφεία των:
  1. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  2. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (IPA) Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  3. ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τα γραφεία είναι κλειστά από τις 14 Μαρτίου με απόφαση της Κυβέρνησης, στα μέτρα που έλαβε για τον Κορωνοϊό.
Για τους συνδρομητές του Συνεταιρισμού η εξυπηρέτηση θα γίνεται τηλεφωνικά με το προσωπικό ασφαλείας του Συνεταιρισμού στο τηλ. 2310-553538, ενώ όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης να τηλεφωνούν στους: Πρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο τηλ. 6975909909 ή τον Γ. Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΗ Διαμαντή τηλ. 6947270103
Για θέματα των Αποστράτων να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο τηλ. 6975905000 ή τον Γ. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο τηλ. 6936592000
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη 25-04-2020
Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους και φίλους, ότι τα γραφεία του Συνεταιρισμού από την Πέμπτη 19-03-2020 είναι κλειστά, με απόφαση της Κυβέρνησης και θα είναι κλειστά τουλάχιστον μέχρι στις 04 Μαϊου 2020 και μέχρι να ομαλοποιηθεί το πρόβλημα με την ασθένεια του Κορωνοϊού, για την προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων στον Συνεταιρισμό, όσο και των συνδρομητών.
Όταν μας δοθεί η έγκριση να ανοίξουμε, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
Ωστόσο, θα υπάρχει τηλεφωνική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα προκύψει.
Οι συνδρομητές θα μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά εκτός Σαββάτου – Κυριακής και εορτών και ώρες 09.00 – 15.00 στα τηλέφωνα:
2310-553538 και 6975909933
να αποστέλλουν mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
να αποστέλλουν FAX στο: 2310-553430
Υπάλληλοι από το προσωπικό ασφαλείας του Συνεταιρισμού, θα προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες, ώστε να συνεχίσουμε την υποστηρικτική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές, τους οποίους καλούμε να δείξουν από την πλευρά τους κατανόηση.
Η εξόφληση των λογαριασμών, θα γίνεται με e-Banking ή στα ταμεία στις παρακάτω τράπεζες και αντίστοιχους λογαριασμούς, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους:
ALPHA: GR3201407010701002002016616
ΕΘΝΙΚΗ: GR0201102100000021048123950
EUROBANK: GR6502601200000590200817092
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3701714020006402126859379
Μένουμε όλοι σπίτι μας, για να έχουμε την υγεία μας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Basque English French German Italian Russian Serbian Spanish Swedish

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ipa2020 t01 prosfores

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

ΩΡΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "MAXH"

maxi 04

     ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 4

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

weatherbutton