joomla statistics

1 1444500851

Επαναπροσδιορισμός του εφάπαξ βοηθήματος για τους μετόχους των Τομέων Πρόνοιας του ΤΕΑΠΑΣΑ, που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση με το Ταμείο πριν την 28-12-2018, μετά την καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (Ν.4575/2018).

Δημοσιεύτηκε: 17 Μάιος 2019
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Με την υπ’ αριθμ. 13.8 από 4-4-2019 Απόφαση του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. (Α.Δ.Α.: Ω2ΨΜΟΡΡΞ-ΥΟΧ), μετά την καταβολή εφάπαξ χρηματικού ποσού στα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (βάσει των διατάξεων του αρ. 10 του Ν.4575/2018), αποφασίστηκε ο επαναπροσδιορισμός του εφάπαξ βοηθήματος να γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35, παρ. 9 του ν.4387/2016 για το σύνολο των ασφαλισμένων που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση με το Ταμείο πριν την 28-12-2018.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Ο συγκεκριμένος επαναπροσδιορισμός αφορά τέως μετόχους που διέκοψαν την ασφαλιστική τους σχέση από την 01-08-2012 έως και την 28-12-2018 και έχουν λάβει το εφάπαξ από τον Τομέα που ήταν ασφαλισμένοι (Τ.Π.ΑΣ., Τ.Π.Υ.A.Π. και Τ.Π.Υ.Π.Σ.).

O χρόνος παραγραφής του δικαιώματος να υποβάλουν αίτηση οι τέως μέτοχοι ανέρχεται σε 5 έτη, δηλαδή μέχρι 31-12-2024
Για όσους τέως μετόχους έχουν διακόψει τη μετοχική τους σχέση με τους Τομείς Πρόνοιας του Ταμείου πριν την 28-12-2018 και έχουν λάβει το εφάπαξ βοήθημα, προκειμένου να επαναπροσδιοριστεί το ποσό του εφάπαξ που τους αναλογεί, θα πρέπει να υποβάλλουν απαραίτητα σχετική αίτηση
Τα υποδείγματα αιτήσεων ανά τομέα Πρόνοιας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. είναι τα ακόλουθα:
Αίτηση για τον τομέα ΤΠΑΣ [Αστυνομία – τ. Χωροφυλακή]
Αίτηση για τον τομέα ΤΠΥΑΠ [Αστυνομία – τ. Αστυνομία Πόλεων]
Αίτηση για τον τομέα ΤΠΥΠΣ [Πυροσβεστική - Υπόδειγμα 6Ω-2, 6Ω-3, 6Ω-4]
Πατήστε εδώ για περισσότερα
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών, τις δύσκολες ημέρες της πανδημίας, προσφέρει στους συναδέλφους μια εκπληκτική προσφορά προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας, για περισσότερο internet, σε απίστευτες τιμές.
Επικοινωνήστε με τα γραφεία μας σε Αθήνα – Λ. Κατσώνη 60 τηλ. 210-6411300 και Θεσσαλονίκης – Προμηθέως 1 τηλ. 2310-535538 και αποκτήστε νέες συνδέσεις ή φέρτε το νούμερό σας (φορητότητα) και ταυτόχρονα να παραλάβετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ (κάρτα προνομίων) του Συνεταιρισμού για
να έχετε ειδικές τιμές σε πλήθος επιχειρήσεων σε όλη την χώρα.
Δείτε όλες τις προσφορές στο: www.synetairismos.gr
VODAFONE 2021 600
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Με μεγάλη χαρά, στις 11-12-2020 υποδεχθήκαμε στα νέα γραφεία του Συνεταιρισμού στην Αθήνα, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Δ/ντής των καταστημάτων «δίκτυο» κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος.
Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο φιλικό κλίμα και αναδείχθηκε ότι από κοινού, θα εργαστούμε με σκοπό το όφελος όλων των συνταξιούχων. Μετά τις γιορτές δεσμευτήκαμε να επισκεφτούμε τα νέα γραφεία της ΠΟΑΣΑ.
Ο κ. Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ, παρέλαβε την κάρτα Μέλους του Συνεταιρισμού και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ως Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ υποστηρίζω ένθερμα προσπάθειες όπως του Πανελληνίου Συνεταιρισμού Αστυνομικών, προσπάθειες που έχουν να κάνουν με την βοήθεια των Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς τους.
Στην σημερινή συνάντησή μου, με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ηλία διαπιστώθηκε ταύτιση των απόψεών μας, με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των συναδέλφων μας.
Καλή συνέχεια στο έργο σας.»
XRISVASMAX 750

koritsi02 600

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 05-12-2020
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕ
Με αφορμή διάφορες ερωτήσεις Μελών μας, σχετικά με τα αναδρομικά που λάβαμε, και προβλήματα που τυχόν δημιούργησε η χορήγηση αυτών, σας γνωρίζουμε ότι η Ομοσπονδία μας (ΠΟΑΣΑ), αποφάσισε στο τελευταίο Δ.Σ. της 11 και 12-11-2020 ομόφωνα τα ακόλουθα .
1.       Να συμμετάσχει σε  έγγραφη εξώδικη διαμαρτυρία προς τον κ. Υπουργό ΒΡΟΥΤΣΗ  μαζί με της ΕΑΑΣ και την  ΕΑΑΑ  προκειμένου να του γνωρίσουμε την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων  που κατέθεσε ο ίδιος και έγιναν Νόμος του κράτους καθώς και την μερική ικανοποίηση των αιτημάτων μας .
2.       Να αναθέσει στον νομικό της σύμβουλο και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας Νικήτα ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ την κατάθεση ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ στο Σ.τ.Ε. κατά της ΚΥΑ του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών και Εργασίας , η οποία θα συζητηθεί στις 15-1-2021 , και στην οποία δίκη έχουν προσφύγει και άλλες συνταξιουχικές Οργανώσεις του ευρύτερου Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα .
Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι η ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ κατατέθηκε την  30-11-2020 και είναι η πρώτη φορά  που η Ομοσπονδία μας καταθέτει τέτοια αίτηση, ως η μόνη  αντιπροσωπευτική Ομοσπονδία όλων των αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας  (Ελληνικής Αστυνομίας, Πυροσβεστικού  και Λιμενικού Σώματος) . Η κατατεθείσα ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ αφορά   το σύνολο των μειώσεων του Ν.4093/2012 (μειώσεις στην κύρια και επικουρική σύνταξη,  δώρα και  επιδόματα).
Οτιδήποτε άλλο προκύψει  και έχει σχέση  με τα αναδρομικά θα ενημερωθείτε άμεσα με ανακοίνωση .
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γ. Γραμματέας
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Γ.                            ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γ.
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 27-11-2020
ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΤΟΥΣ 2021
Ενημερώνουμε όλα τα Μέλη μας, ότι από την Επικουρική Σύνταξη μηνός Δεκεμβρίου 2020, κρατήθηκε η ετήσια συνδρομή έτους 2021 για το Σωματείο, ποσού 20 €
Λόγω πανδημίας, τα γραφεία παραμένουν κλειστά, μέχρι νέας Κυβερνητικής απόφασης και για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα τα Μέλη μας, να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο τηλ. 6975905000 και τον Γ. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο τηλ. 6936592000
Εφαρμόστε τα μέτρα για τον COVID.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Γίνεται γνωστό σε όλους ότι τις προσφορές του Συνεταιρισμού, μπορείτε πλέον να τις βλέπετε στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού www.synetairismos.gr
Σε λίγες ημέρες, θα σας ανακοινώσουμε και τα νέα γραφεία μας στην Αθήνα.
Την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ η οποία διατίθεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μπορείτε να την προμηθευτείτε από τα γραφεία μας ή από τις Ενώσεις Αστυνομικών IPA και Αποστράτων όλων των νομών της χώρας. Για τον σκοπό αυτό έχουμε προμηθεύσει με κάρτες όσα Σωματεία μας ζήτησαν.
Επίσης ζητήσαμε, να μας στείλουν προσφορές από όλους τους νομούς.
Είναι μια καινοτόμος προσφορά στις οικογένειες των συναδέλφων, η οποία θα πετύχει εφόσον όλοι την στηρίξουμε.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Προέδρους IPA των Νομών που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν και μας έστειλαν προσφορές τις οποίες έχουμε δημοσιεύσει στο www.synetairismos.gr
IPA Σάμου, IPA Ξάνθης, IPA Σερρών, IPA Ηρακλείου, IPA Θεσσαλονίκης, IPA Τρικάλων, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Θεσσαλονίκης, την ΠΟΑΣΑ, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Φθιώτιδας, την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης, τον Σύλλογο "ΟΡΑΜΑ ΖΩΗΣ", την επιχείρηση "δίκτυο" και όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Συνεταιρισμού.
Η προσπάθεια συνεχίζεται και σας θέλουμε όλους αρωγούς. Σας ευχαριστούμε.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Πρόεδρος
113

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03-11-2020
Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας, ότι λόγω των νέων μέτρων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID τα γραφεία της Ένωσης θα είναι κλειστά μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης.
Για οτιδήποτε σοβαρό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο τηλ. 6975905000 και τον Γ. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο τηλ. 6936592000
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
karta synast01
Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να κάνουμε γνωστό ότι οι πρώτες 10.000 ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ του Συνεταιρισμού, παρελήφθησαν και από αύριο 01-10-2020 θα αρχίσει η διανομή τους, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους συναδέλφους εν ενεργεία και εν αποστρατεία, από τα Κεντρικά μας γραφεία στην Θεσσαλονίκη – Προμηθέως 1.
Για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του Συνεταιρισμού 2310-553538 ώρες 09.00-17.00.
Από αύριο 01-10-2020, θα αρχίσει η δημοσίευση των επιχειρήσεων (όλης της χώρας), όπου η κάρτα θα γίνεται αποδεκτή, με ειδικές εκπτώσεις για τους φέροντες την κάρτα συναδέλφους ή τα μέλη των οικογενειών τους.
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
vasilakis2Με την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ και την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, κατέστη απολύτως σαφές, ότι η απόφαση αυτή ΔΕΝ μας αφορά και θα πρέπει να περιμένουμε να βγει απόφαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο το οποίο είναι αρμόδιο για τους συνταξιούχους του Δημοσίου.
Τώρα, εάν λάβουμε υπόψη ότι έχει προβλεφθεί, σύμφωνα με δήλωση του Πρωθυπουργού για όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου ποσό 500.000 ευρώ για αναδρομικά, τότε μιλάμε για ψίχουλα (περίπου 500 ευρώ κατά μέσο όρο).
Όσοι όμως προσέφυγαν δικαστικά, θα περιμένουν τις δικαστικές αποφάσεις, όπου τα ποσά θα είναι κατ΄εκτίμηση περίπου στα 3.000 ευρώ κατά μέσο όρο.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος
BASILAKHS neo Όσοι συνάδελφοι το έτος 2019, έλαβαν αναδρομικά που αφορούν το έτος 1998 (απόφαση 1168/2014 ΣΤΕ) και δεν έλαβαν βεβαίωση, ώστε να μπορούν να καταθέσουν συμπληρωματική δήλωση για το έτος 1998, να επικοινωνήσουν με το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας / Διεύθυνση Οικονομικών - Τμήμα Δαπανών με την αρμόδια κ. ΝΟΜΙΚΟΥ Ειρήνη τηλ. 2106925917 από την οποία θα ζητήσουν να τους στείλει την βεβαίωση με e-mail.
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣΘεσσαλονίκη 23-06-2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α. θα διεξαχθεί στις 21-22-23 Σεπτεμβρίου 2020.
Το Συνέδριο θα εκλέξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η Ένωσή μας, μετά και από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα συμμετέχει στο Συνέδριο με 5 εκπροσώπους της και με υποψήφιο για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο.
Καλούμε, όλους τους εκπροσώπους των νομών της χώρας, οι οποίοι θα ψηφίσουν στο Συνέδριο, να δώσουν ψήφο στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο, ο οποίος εφόσον εκλεγεί, θα προσφέρει δυναμική ώθηση στις διεκδικήσεις μας, όπως το έχει πράξει επί 3 θητείες ως Πρόεδρος του εν ενεργεία Σωματείου Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και όπως το πράττει από την θέση σήμερα του Προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Ψηφίζουμε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο, γιατί είναι αυτός που δεν βρίσκει κλειστές πόρτες, γιατί είναι αυτός που θα τον βρίσκουν όταν τον χρειαστούν τα άλλα Σωματεία Αποστράτων, γιατί είναι αυτός που γνωρίζει όσο λίγοι από Συνδικαλισμό και διεκδικήσεις.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Για το Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο Γεν. Γραμματέας
ΛΑΜΠΑΔΑΣ Γεώργιος
ΣΤΙΣ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Κλειστά θα παραμείνουν για όλο τον μήνα Μάϊο τα γραφεία των:
  1. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  2. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (IPA) Τ.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  3. ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τα γραφεία είναι κλειστά από τις 14 Μαρτίου με απόφαση της Κυβέρνησης, στα μέτρα που έλαβε για τον Κορωνοϊό.
Για τους συνδρομητές του Συνεταιρισμού η εξυπηρέτηση θα γίνεται τηλεφωνικά με το προσωπικό ασφαλείας του Συνεταιρισμού στο τηλ. 2310-553538, ενώ όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης να τηλεφωνούν στους: Πρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ Χριστόδουλο τηλ. 6975909909 ή τον Γ. Γραμματέα κ. ΚΑΝΕΛΗ Διαμαντή τηλ. 6947270103
Για θέματα των Αποστράτων να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο τηλ. 6975905000 ή τον Γ. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο τηλ. 6936592000
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη 25-04-2020
Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους και φίλους, ότι τα γραφεία του Συνεταιρισμού από την Πέμπτη 19-03-2020 είναι κλειστά, με απόφαση της Κυβέρνησης και θα είναι κλειστά τουλάχιστον μέχρι στις 04 Μαϊου 2020 και μέχρι να ομαλοποιηθεί το πρόβλημα με την ασθένεια του Κορωνοϊού, για την προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων στον Συνεταιρισμό, όσο και των συνδρομητών.
Όταν μας δοθεί η έγκριση να ανοίξουμε, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
Ωστόσο, θα υπάρχει τηλεφωνική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα προκύψει.
Οι συνδρομητές θα μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά εκτός Σαββάτου – Κυριακής και εορτών και ώρες 09.00 – 15.00 στα τηλέφωνα:
2310-553538 και 6975909933
να αποστέλλουν mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
να αποστέλλουν FAX στο: 2310-553430
Υπάλληλοι από το προσωπικό ασφαλείας του Συνεταιρισμού, θα προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες, ώστε να συνεχίσουμε την υποστηρικτική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές, τους οποίους καλούμε να δείξουν από την πλευρά τους κατανόηση.
Η εξόφληση των λογαριασμών, θα γίνεται με e-Banking ή στα ταμεία στις παρακάτω τράπεζες και αντίστοιχους λογαριασμούς, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους:
ALPHA: GR3201407010701002002016616
ΕΘΝΙΚΗ: GR0201102100000021048123950
EUROBANK: GR6502601200000590200817092
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3701714020006402126859379
Μένουμε όλοι σπίτι μας, για να έχουμε την υγεία μας.
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ. ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ?
BASILAKHS neo Τις τελευταίες ημέρες, πάρα πολλοί συνάδελφοι συνταξιούχοι επικοινωνούν μαζί μας και μας ρωτούν εάν και πότε θα δοθούν αναδρομικά ποσά στις συντάξεις τους.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Μητρόπουλο Αλέξη, η ολομέλεια του ΣτΕ αποφάσισε να δοθούν στους συνταξιούχους ή κληρονόμους, αναδρομικά 11 μηνών από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Μάιο του 2016, που ψηφίστηκε ο Νόμος Κατρούγκαλου.
Τα αναδρομικά αφορούν τις περικοπές με τους Νόμους 4093/2012 και 4051/2012 και τα ποσά είναι κατά μέσο όρο στα 1.500 ευρώ για κάθε συνταξιούχο.
Η κρατική επιβάρυνση αφορά ποσό περίπου 4 δις ευρώ, ενώ οι διεκδικήσεις αφορούσαν ποσό περίπου 40 δις ευρώ.
Επομένως το θέμα δεν αφορά, όσους βγήκαν στην σύνταξη, από τον Μάϊο του 2016 έως σήμερα, αλλά τους παλαιότερους συνταξιούχους.
Αναμένεται βέβαια να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ, να συνταχθεί και ψηφισθεί νόμος και να καθορισθεί πότε τα ποσά που αναλογούν στον καθένα θα επιστραφούν στους συνταξιούχους ή στους κληρονόμους.
Όπως δήλωσε ο κ. Μητρόπουλος, στην απόφαση αναφέρεται ότι τα αναδρομικά θα δοθούν σε όλους, ανεξάρτητα αν έκαναν αγωγές ή όχι.
Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, αφού καθαρογραφεί και δημοσιευτεί η απόφαση (αναμένεται το καλοκαίρι), η Κυβέρνηση θα την μελετήσει και πρόθεσή της είναι να την εφαρμόσει, εφόσον λάβει υπόψη και τα δημοσιονομικά δεδομένα της χώρας.
Η προσωπική μου άποψη, δεδομένου της οικονομικής ύφεσης για το έτος 2020 του ΑΕΠ από 4,8 % έως 11%, δεν αφήνει περιθώρια ελπίδας να δοθούν αναδρομικά και ας ευχηθούμε να μην δούμε νέες μειώσεις στις συντάξεις μας.

diaf600

kalianastasi

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη 17-03-2020
Ενημερώνουμε όλους τους συναδέλφους και φίλους, ότι τα γραφεία του Συνεταιρισμού από την Πέμπτη 19-03-2020 θα είναι κλειστά, μέχρι να ομαλοποιηθεί το πρόβλημα με την ασθένεια του Κορωνοϊού, για την προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων στον Συνεταιρισμό, όσο και των συνδρομητών.
Ωστόσο, θα υπάρχει τηλεφωνική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές για οποιοδήποτε αίτημα ή πρόβλημα προκύψει.
Οι συνδρομητές θα μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά εκτός Σαββάτου – Κυριακής και εορτών και ώρες 09.00 – 15.00 στα τηλέφωνα:
2310-553538 και 6975909933
να αποστέλλουν mail στο: Synast.thes@gmail.com
να αποστέλλουν FAX στο: 2310-553430
Υπάλληλοι από το προσωπικό ασφαλείας του Συνεταιρισμού, θα προβούν σε όλες τις δέουσες ενέργειες, ώστε να συνεχίσουμε την υποστηρικτική παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνδρομητές, τους οποίους καλούμε να δείξουν από την πλευρά τους κατανόηση.
Η εξόφληση των λογαριασμών, θα γίνεται με e-Banking ή στα ταμεία στις παρακάτω τράπεζες και αντίστοιχους λογαριασμούς, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό τους:
ALPHA: GR3201407010701002002016616      
ΕΘΝΙΚΗ: GR0201102100000021048123950
EUROBANK: GR6502601200000590200817092      
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3701714020006402126859379
Μένουμε όλοι σπίτι μας, για να έχουμε την υγεία μας.
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 13-03-2020
Ο Συνεταιρισμός ανακοινώνει, ότι από την Δευτέρα 16-03-2020 θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, λόγω της ασθένειας του Κορονοϊού. Παρακαλούμε όλους τους συνδρομητές στα εταιρικά πακέτα κινητής τηλεφωνίας WINDκαι VODAFONE, να μην προσέρχονται στα γραφεία μας, και τυχόν πληρωμές να γίνονται με e-bankingή στα ταμεία των τραπεζών, ενώ για οποιαδήποτε άλλα αιτήματα αυτά θα γίνονται ηλεκτρονικά (με mailή fax) και αφού προηγηθεί τηλεφώνημα στον Συνεταιρισμό. Τηλεφωνικό κέντρο 2310-553538
Ώρες λειτουργίας 08.00-17.00 καθημερινά εκτός Σαββάτου – Κυριακής και εορτών.
Ο Πρόεδρος
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 13-03-2020
Ενημερώνουμε όλα τα Μέλη μας, να μην προσέρχονται στα γραφεία μας, τους επόμενους 2 μήνες, εξαιτίας της ασθένειας του Κορονοϊού.
Για σοβαρά ζητήματα να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο τηλ. 6975905000 και τον Γενικό Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο τηλ. 6936592000
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η Ένωσή μας, στις 03-03-2020 με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους: Πρόεδρο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Γεώργιο, Γεν. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑ Γεώργιο και τον Ταμία κ. ΠΑΣΧΑΛΕΡΗ Παναγιώτη, μετέβη στις Καστανιές Έβρου, μεταφέροντας τρόφιμα και νερά στους συναδέλφους που αυτές τις ημέρες δίνουν μια υπέρμετρη μάχη, να κρατήσουν κλειστά τα σύνορα και να μην επιστρέψουν την υποκεινούμενη από την Τουρκία εισβολή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Το Προεδρείο της Ένωσής μας, συνάντησε στο σημείο και τον εξαιρετικό συνάδελφο και φίλο, Πρόεδρο της IPA Ορεστιάδος κ. ΛΥΤΡΑ Κων/νο και όλοι μαζί συνομίλησαν με πλήθος συναδέλφων, διαπιστώνοντας ότι το ηθικό είναι υψηλό. Το Σωματείο μας, θα εξετάσει άμεσα νέους τρόπους ενίσχυσης των συναδέλφων που νυχθημερόν δίνουν μάχες στα σύνορα και θα υπάρξει νέα αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης.
 
 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Greek Basque English French German Italian Russian Serbian Spanish Swedish

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ipa2020 t01 prosfores

ΠΡΟΣΦΟΡΑ WIND

ΩΡΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "MAXH"

maxi 04

     ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 4

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

xartis

weatherbutton